Nytt Agentur - Clockaudio

Vi utvider produktspekteret med mikrofoner i fra engelske Clockaudio. Et internasjonalt  anerkjent
kvalitetsmerke, som hittil ikke har vært veldig mye benyttet her i landet. 

Clockaudio har siden starten i 1994 fokusert på kvalitet og service - og er i dag en av få produsenter som har beholdt det meste av produksjon i europa.

Retracta serie
Dette er en model som først ble produsert i mindre antall, på spesifikiasjon fra amerikanske konsulenter. Løsningen har vist seg svært ettertraktet også i resten av verden, og er nå den største suksessen i fabrikkens historie!
 

Effektive tilbakemeldinger
Småskala produksjon har vært Clockaudio sin styrke helt fra starten, og er en viktig del av produktutviklingen.  Mikrofoner blir av de fleste betraktet som tilbehør - til tross for at ingen lydanlegg blir bedre enn det svakeste ledd.  Eller "shit in, shit out"...

  

Clockaudio ønsker å designe løsninger - derfor er tilbakemeldinger fra konsulenter, installatører og brukere så viktig. Dermed lager også Clockaudio modeller du foreløpig ikke finner andre steder.  

RF immunity
De fleste mikrofoner ser tilsynelatende helt like ut, uansett merke.  I mange tilfeller er det riktig, men ikke når det gjelder Clockaudio.  Utviklingsavdelingen hos Clock bestreber seg på å legge kvalitet i detaljene. 

Elektronikk kretsen som forhindrer innstråling av radio støy fra mobiltelefoner og lignende, er ett godt eksempel.  Clockaudio sin løsning gir ingen degradering av lydsignalet, ingen påvirkning på følsomheten - eller båndbredden. Dette er de trolig alene om i markedet i dag.

RF imune produkter merkes med logen til høyre.
                                         

Løsninger
Vi ser frem til å kunne tilby et bredt spekter av kvalitetsmikrofoner fra Clockaudio.  Produktutvalget passer meget godt inn i vårt eksisterende sortiment - og gir oss mulighet til å sette sammen unike løsniger for våre kunder.

Har du en utfordring eller leter etter en egnet produktkombinasjon - ta kontakt. 

Vi venter inn første sending medio januar.  Vi tar inn et bredt spekter av mikrofoner og tilbehør.  Det finnes veldig mange varianter av noen typer, og vi vil bestrebe oss på å raskt skaffe varianter vi ikke har på lager. 

Du finner clockaudio katalog her.  Les mer om Clockaudio her.

                  

 Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt med oss på telefon 6490 7000  Kontaktpersoner

 

 

Norsk Lydteknikk ASOm ossNettstedskart